top of page
By Jacq Z - Het Leefstylhuys 10.jpg

Fit op de werkvloer

Welkom bij 't Leefstylhuys, waar we geloven dat een gezonde leefstijl de sleutel is tot het creëren van een bloeiende werkomgeving. Onze op maat gemaakte leefstijlprogramma's zijn ontworpen om uw medewerkers te ondersteunen bij het bereiken van een optimale gezondheid, het vergroten van de productiviteit en het bevorderen van het welzijn op de lange termijn.

Voordelen voor jouw bedrijf​

 1. Gezondheid & Welzijn: Inspireer uw medewerkers om hun gezondheid en welzijn naar nieuwe hoogten te brengen. Onze programma's bieden praktische tools, begeleiding en motiverende activiteiten om gezonde gewoonten te bevorderen, stress te verminderen en een evenwichtige levensstijl te bereiken.

 2. Verhoogde productiviteit: Een gezonde levensstijl heeft directe invloed op de productiviteit. Onze programma's richten zich op het optimaliseren van de energieniveaus, het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de concentratie en mentale helderheid van uw medewerkers. Dit resulteert in een verhoogde productiviteit en betere prestaties op de werkvloer.

 3. Teambuilding en betrokkenheid: Onze leefstijlprogramma's bevorderen een gevoel van gemeenschap en teambuilding. Door medewerkers samen te brengen in gezamenlijke gezondheidsuitdagingen, workshops en activiteiten, versterken we de banden tussen collega's en creëren we een positieve werkcultuur.

 4. Vermindering van ziekteverzuim: Een gezonde levensstijl kan het risico op ziekte en letsel verminderen, wat resulteert in een lager ziekteverzuim binnen uw organisatie. Onze programma's richten zich op preventie en het aanmoedigen van gezonde gewoonten, waardoor de kans op langdurig verzuim wordt verminderd.

 

Waarom kiezen voor 't Leefstylhuys

 1. Maatwerk voor uw bedrijf: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte leefstijlprogramma's die aansluiten bij uw specifieke behoeften, bedrijfscultuur en doelstellingen.

 2. Unieke Expertise in Huys: Vertrouw op onze ervaren professionals op het gebied van gezondheid en welzijn. We zijn toegewijd om hoogwaardige programma's te bieden en meetbare resultaten te behalen die aansluiten bij de behoeften en doelstellingen van uw bedrijf.

 3. Flexibiliteit ins ons aanbod: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we flexibele programma-opties die kunnen worden aangepast aan de grootte, branche en specifieke behoeften van uw organisatie.

 4. Duurzaam Succes met meetbare resultaten: We geloven in het opbouwen van langdurige partnerschappen. Samen met u streven we naar duurzaam succes op het gebied van gezondheid en welzijn, wat resulteert in een positieve impact op uw medewerkers en bedrijfsresultaten.

Aanbod binnen 't Leefstylhuys

 1. Workshops & Masterclasses: Wilt u uw werknemers kennis laten maken met een gezondere leefstijl of graag een lezing over specifieke thema's als (orthomoleculaire) voeding of functioneel bewegen binnen- en buiten werktijden? 

 2. Leefstijlprogramma: Of ben je op zoek naar een gerichter traject voor het blijvend vergroten van het persoonlijke leiderschap op gezondheid en welzijn gebied voor uw werknemers? Informeer dan nu naar de mogelijkheden.

By Jacq Z - Het Leefstylhuys 1.jpg

Onze trainingen zijn interactief en anders dan je zult verwachten

inhoud traject
 

Een Leefstijlprogramma voor bedrijven is een effectieve manier om de gezondheid, het welzijn en de vitaliteit van werknemers te verbeteren. Met als focus het creëren van een gezonde en inspirerende werkomgeving waarin werknemers zich kunnen ontwikkelen en optimaal kunnen presteren.

Wat omvat een leefstijlprogramma?

Ons vitaliteitsprogramma omvat diverse essentiële elementen, waaronder:

 

 1. Gezonde Voeding: We bieden gezonde voedingskeuzes in de bedrijfskantine en organiseren informatieve voedingsworkshops om werknemers bewust te maken van gezonde eetgewoonten.

 2. Beweging: We stimuleren beweging door middel van sportactiviteiten, fietsprogramma's, sta-bureaus en wandelvergaderingen, om zo een actieve levensstijl te bevorderen.

 3. APK- Gezondheidscheck: We bieden preventieve gezondheidschecks aan. Via een geavanceerde testmethode die de energetische en morfologische patronen in het bloed analyseert. Het biedt gedetailleerde informatie over de fysiologische balans, voedingsstatus, stressniveaus en andere mogelijke belastingen van het lichaam. Deze diepgaande analyse geeft een holistisch beeld van de gezondheid en biedt aanknopingspunten voor gerichte interventies. Met preventieve screenings als deze kunnen we gezondheidsproblemen voor zijn en de gezondheid juist amplitie bevorderen

 4. Mentale Gezondheid: We hebben aandacht voor de mentale gezondheid van werknemers door middel van stressmanagementtrainingen, workshops en coaching sessies, om veerkracht en welzijn te bevorderen. We streven naar een gezonde werk-privé balans door persoonlijk leiderschap binnen het gezondheidsdomein te vergroten.

 

Voordelen van ons leefstijlprogramma:

 • Verhoogde werknemersbetrokkenheid en tevredenheid.

 • Verminderd ziekteverzuim en gezondheidsgerelateerde kosten.

 • Verbeterde productiviteit en prestaties op de werkvloer.

 • Een positieve en ondersteunende werkcultuur.

 

Investeer vandaag nog in een leefstijlprogramma en creëer een gezonde werkomgeving waarin uw werknemers gedijen en floreren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak een positieve impact op uw bedrijf.

By Jacq Z - Het Leefstylhuys 6.jpg

Tijd voor beweging op de werkvloer?

Neem dan contact op met Rick

bottom of page