top of page
By Jacq Z - Het Leefstylhuys 8.jpg

Leefstylaanbod

Wij zijn thuis in alles wat met Leefstyl te maken heeft en gaan geen uitdaging uit de weg, daarnaast hebben wij een breed expertise en netwerk in zowel het reguliere als complementaire werkveld waardoor wij altijd een gericht advies of antwoord hebben. Neem gerust contact op voor een losse vraag en/of eenmalige sessie​.

By Jacq Z - Het Leefstylhuys 2.jpg

Kickstart jouw leefstyl

In dit intensieve programma gaan we in 3 maanden een kickstart maken met jouw leefstijl. Door gebruik te maken van evidence based gedragstechnieken maken we leefstijl praktisch. Inzicht krijgen, motivatie opbouwen, plannen maken en doelen stellen zijn belangrijke stappen die we hierin maken. Het vaardig worden en vertrouwd voelen zijn twee thema’s die continu voorbij zullen komen. Dit met als doel een duidelijk en passend plan op maat hebben dat voor langere tijd vol te houden is. 

koffie

Op de koffie

Tijdens deze losse sessie maken we tijd om samen inzicht te krijgen op één van de thema’s als bijvoorbeeld, slaap, bewegen, voeding of stress en mentaal welbevinden. Heb je niet direct behoefte aan een heel traject maar zou je wel een deskundig advies willen hebben dan is een losse sessie als deze écht iets voor jou. 

By Jacq Z - Het Leefstylhuys 2.jpg

PT andere style

Bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Lichamelijke klachten, een drukke agenda of negatieve ervaringen kunnen ervoor zorgen dat we moeilijker in beweging komen en in beweging blijven. Tijdens deze beweegsessies maken we een training waarbij we rekening houden met jouw wensen en mogelijkheden. Hier vind je dus geen standaard schema of standaard oefeningen maar wel een sport en beweegprogramma op maat.   Veiligheid en plezier staan voorop zodat je niet alleen in beweging komt maar juist ook in beweging blijft! Begin vandaag nog aan je persoonlijke transformatie en bereik de resultaten waar je altijd van hebt gedroomd!"

By Jacq Z - Het Leefstylhuys 10.jpg

Fit op de werkvloer

Welkom bij 't Leefstylhuys, waar we geloven dat een gezonde leefstijl de sleutel is tot het creëren van een bloeiende werkomgeving. Onze op maat gemaakte leefstijlprogramma's zijn ontworpen om uw medewerkers te ondersteunen bij het bereiken van een optimale gezondheid, het vergroten van de productiviteit en het bevorderen van het welzijn op de lange termijn.

By Jacq Z - Het Leefstylhuys 6.jpg

Tijd voor Smaak in jouw leefstyl?

Neem dan contact op met Rick

bottom of page