top of page
By Jacq Z - Het Leefstylhuys 8.jpg

Specialisaties

Man doet bloedtest
Man doet bloedtest

fysieke gezondheid

Ben je bekend met diabetes type 2, reuma, COPD, hart- en vaatziekten of vergelijkbare klachten? Gelukkig weten we tegenwoordig dat je zelf actie kunt ondernemen. Met kleine aanpassingen in je voeding en dagelijkse gewoonten kun je je kwaliteit van leven gericht optimaliseren. Het is belangrijk om te ontdekken welke aanpak het beste werkt voor jouw lichaam. Wij hebben hier onze expertise van gemaakt, wacht niet langer en ga met ons aan de slag.

Man doet bloedtest

OVERGEWICHT

Ontdek een gezonde en duurzame aanpak om gewicht te verliezen en je doelen te bereiken. Ons programma biedt begeleiding op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en mindset, met als doel het ontwikkelen van gezonde gewoonten die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact op en neem de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

Gewicht controleren
Man doet bloedtest
Gaan hardlopen

Vitaal ouder(45+)

Ontdek de weg naar een gezond en vitaal ouder worden. Ons programma biedt deskundige begeleiding op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en mentale gezondheid, met als doel om je te helpen een hoogwaardige levenskwaliteit te behouden. Word de beste versie van jezelf en geniet van een leven vol energie en welzijn, ongeacht je leeftijd. Schrijf je vandaag nog in en maak de reis naar een gezond ouder worden.

therapie sessie

Burn-out

Ontsnap aan stress en burn-out en herstel je welzijn en veerkracht met ons holistische programma. Onze deskundige coaches zullen je begeleiden bij het ontwikkelen van effectieve stressmanagementtechnieken, het creëren van gezonde gewoonten en het vinden van innerlijke rust. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en kies voor een leven vol balans, rust en welzijn.

therapie sessie
By Jacq Z - Het Leefstylhuys 3.jpg
By Jacq Z - Het Leefstylhuys 3.jpg

Thuys In Leefstyl

Wij zijn thuis in alles wat met Leefstyl te maken heeft en gaan geen uitdaging uit de weg, daarnaast hebben wij een breed expertise en netwerk in zowel het reguliere als complementaire werkveld waardoor wij altijd een gericht advies of antwoord hebben. Neem gerust contact op voor een losse vraag en/of eenmalige sessie​

bottom of page