top of page
By Jacq Z - Het Leefstylhuys 3.jpg

TEAM

Rick van den Tempel

Leefstijlcoach & Orthomoleculair therapeut 

 

Als bewegingswetenschapper en leefstijl geneeskundig therapeut heb ik mijn carrière alsmaar méér gericht op de kracht van een gezonde leefstijl.In deze bijzondere reis ben ik tot de ontdekking gekomen dat gezondheid absoluut maakbaar is. Vooral die omgeving - bestaande uit onder andere belangrijke facetten als familie, vrienden, gezond, voedzaam en lekker eten, maar ook buiten zijn, actief zijn en goed voor jezelf zorgen - blijkt doorslaggevend te zijn als het gaat om vitaliteit, gezondheid en geluk. 

 

Door ruim 5 jaar ervaring als leefstijlgeneeskundig therapeut, ook wel bekend onder de noemer orthomoleculair-/kPNI therapeut, ben ik al jaren actief in de complementaire zorg en heb ik dag-in-dag uit ervaren dat de meeste impact valt te behalen op de kracht van een gezonde levensstijl. Geen fancy onderzoeken, maar juist met de voeten in de klei, blubber of zandbak zoals je vroeger het liefste altijd al deed. Ergens zijn we ons pad verloren, onze aanpak is daarom juist gericht op het versimpelen, praktisch maken en echt doorleven van de essentie van het leven.  

Achtergrond

  • MSc. Bewegingswetenschapper

  • Leefstijlcoach (BLCN geaccrediteerd)

  • Orthomoleculair-/kPNI therapeut

By Jacq Z - Het Leefstylhuys 4.jpg

Cas Besamusca

 

Beweeg- en leefstijldeskundige

Vanaf de start van mijn carrière ben ik werkzaam binnen de sport en leefstijl. Begonnen in het onderwijs en daarna de stap gemaakt naar sport en beweeg stimulering. Nu al een aantal jaren als leefstijl- en bewegingsdeskundige verbonden aan de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK).

In al deze verschillende rollen heb ik altijd de nadruk gelegd op de thema's plezier en veiligheid.

Te vaak is er de focus op hoe goed je iets doet in plaats van “hoe leuk vind je het”. 

En te vaak gaan we de uitdaging niet aan omdat we ons niet zeker voelen van de activiteit of de omgeving.

Met onze deskundigheid en deze twee thema’s op de voorgrond begeleiden we je graag gezond gedrag op te pakken en vast te houden.

Achtergrond:

  • Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO)

  • Bewegingsdeskundige Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK)

  • Leefstijlcoach (BLCN geaccrediteerd)

By Jacq Z - Het Leefstylhuys 9.jpg

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Ga aan de slag als leefstylcoach in jouw buurt of omgeving

bottom of page